Subota, 24 Februara, 2024
HomeAktuelnoBosanski radio iz St.Louisa sluša se u cijelom svijetu

Bosanski radio iz St.Louisa sluša se u cijelom svijetu

Opušteno uz bosansku muziku i pozitivne priče svake nedjelje u St.Louisu emituje se trosatni program za sve Bosance i Hercegovce koji žive u ovom gradu. Bosanci uživaju slušajući stare hitove, sevdalinke i narodnu muziku u terminu od 9 AM do 12 AM odnosno po evropskom vremenu od 16 do 19 sati. Za kratko vrijeme radio emisija postala je popularna i izvan St.Louisa, a slušanost se proširila i na mnoge države i kontinente gdje se nalaze Bosanci i Hercegovci. Urednik i voditelj trosatnog bosanskog druženja je Zaim Jahić iz Zvornika.

Radio BH zajednice St.Louis
  • Slušanost naše emisije zaista je velika, javljaju nam se naši Bosanci i Hercegovci iz cijelog svijeta i oduševljeni su našim programom. Pored radio stanice na kanalu 880 AM, naš program prenosimo i direktno putem Facebooka i You Tube kanala. Uskoro planiramo zajedničke programe i sa bosanskom televizijom BOSTEL koja također ima veliku gledanost širom svijeta. Nastojimo da našoj velikoj bosanskoj zajednici u St.Louisu kroz naše emisije, da napravimo atmosferu kao da se nalaze u Bosni. Uvijek nastojimo da puštamo posebno lijepe bosanske pjesme i naše slušatelje informišemo o pozitivnim i korisnim informacijama. Naša zajednica je najveća u cijeloj Americi. U St. Louisu živi mnogo Bosanaca i Hercegovaca, ovdje smo kao u Bosni. Sa našim programom unijeli smo dosta bosanske atmosfere u sve naše domove-rekao je urednik Jahić.

Radio program iz St.Louisa koji sa posebnom ljubavlju uređuje Zaim Jahić sluša se i u Bosni i Hercegovini. Brojni pozitivni komentari su dovoljan dokaz da se bosanski radio daleko čuje i da je jedan od omiljenih širom svijeta.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -