Srijeda, 19 Juna, 2024
HomeMagazinShowbizVranješ traži od Jelene Karleuše 100.000 eura: Pop diva ponudu doživjela kao...

Vranješ traži od Jelene Karleuše 100.000 eura: Pop diva ponudu doživjela kao nepristojnu

Ročište zakazano za septembar

Ognjen Vranješ tražio je od Jelene Karleuše 100.000 eura da bi povukao tužbe koje je početkom godine podnio protiv nje zbog prijetnji koje je iznijela na društvenim mrežama. Kako su mediji saznali, Vranješ je putem advokata poručio Karleuši da spremi lovu i povuče tužbe i da će zaboraviti da postoji. Prema tvrdnjama izvora, JK je ovu ponudu doživjela kao nepristojnu, te je kategorički odbila.

– Advokatske kancelarije koje zastupaju Ognjena i Jelenu već mjesecima pokušavaju pronaći rješenje, izmiriti stranke i izbjeći ročište koje prijeti da bude žestoko. Ognjenov pravni zastupnik uspio je ubijediti da kaže uslove pod kojim bi povukao tužbu, ali je to Jelenu još više naljutilo. On je tražio 100.000 eura i povlačenje svih tužbi koje je ona podnijela protiv njega. Kada je to čula, Jelena je načisto poludila. Rekla je da joj na pamet ne pada i da će ga goniti do sudnjeg dana ako treba, ali da ni na kakva poravnanja i dogovore sa njim ne pristaje. Poručila mu je da bi prije spalila pare, nego ih dala njemu. Pritom, je i dalje istog stava da se po cijenu privođenja, neće odazvati na pozive po njegovoj tužbi – otkrio je izvor.

Kako dalje pišu mediji, sljedeće ročište zakazano je za septembar, kada bi trebalo da se sretnu oči u oči. Jelena se inače na svaki poziv uredno odaziva, osim kada je Vranješ u pitanju

SourceAvaz
- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -