Pomozi.ba uz pomoć kompanije Porsche BH osiguralo oko 3.500 obroka za najugroženije kategorije

U protekla tri mjeseca uz pomoć kompanije Porsche Bosna i Hercegovina, Udruženje Pomozi.ba pripremilo je oko 3.500 obroka i isporučilo na adrese starih, bolesnih, iznemoglih i nepokretnih osoba

0
82

U protekla tri mjeseca uz pomoć kompanije Porsche Bosna i Hercegovina, Udruženje Pomozi.ba pripremilo je oko 3.500 obroka i isporučilo na adrese starih, bolesnih, iznemoglih i nepokretnih osoba, prenosi Anadolu Agency.

“Porsche BH je Udruženju Pomozi.ba donirao 9.000,00 KM za projekat ‘Obrok za sve’ u sklopu kojeg u kuhinjama u Sarajevu, Travniku i Prijedoru svakodnevno pripremamo zdrava i ukusna jela za ljude koje ih sami ne mogu priuštiti ili nisu u stanju da ih naprave. Od doniranog novca kupljeni su meso, povrće i druge namirnice koje su iskorištene da bi se napravilo oko 3.5000 obroka”, saopćili su iz Pomozi.ba.

Iz kompanije Porsche BH kažu kako su zadovoljni što je donacija došla do onih kojima je ova vrsta pomoći najpotrebnija.

“Porsche Bosna i Hercegovina je društveno odgovorna kompanija i kontinuirano podržava humanitarne projekte. Zadovoljni smo što je naša donacija došla do onih kojima je pomoć najpotrebnija”, rekla je Belgin Arnautović, menadžer za odnose s javnošću u kompaniji Porsche BH.

Udruženje Pomozi.ba je zahvalno kompaniji Porsche BH na velikodušnoj donaciji i nadaju se i daljnjoj uspješnoj saradnji s ciljem da se pomogne što većem broju ljudi koji žive u jako teškim uslovima.