Petak, 24 Maja, 2024
HomeMagazinShowbizSloba Radanović priveden u Budvi!

Sloba Radanović priveden u Budvi!

Slobodan Radanović doživio je neprijatnost u ponedjeljak uveče u Budvi, kada je pred solistički koncert u jednoj od najpoznatijih budvanskih diskoteka priveden na informativni razgovor, zbog čega je kasnio na unaprijed dogovorene nastupe

Kako je pjevač objasnio, u pitanju je bila rutinska kontrola, a on se rado odazvao pozivu nadležnih organa i otišao na informativni razgovor.

– Sjedili smo na večeri, rutinska kontrola, intervencija policije, najnormalnija. Prišli su, bilo nas je dosta za stolom… Informativni razgovor, jednostavno, odveli su nas u stanicu, nisu tu mogli da obave razgovor. Otišli smo tamo, momci su ispali baš korektni. Odmah su me pustili, da bih stigao na nastup – objasnio je Radanović.

– To je bukvalno samo informativni razgovor, svi oni rade svoj posao. Normalno, oni dođu i pokušaju da nađu kod nekoga nešto. Ja sam objasnio kakvi smo mi momci, sa kim sjedimo, da ne nemamo ništa kod sebe, pogotovo ja – dodao je Sloba.

– Ja sam samo čekao da stignem na nastup, da krenem da pjevam na vrijeme – izjavio je pjevač, koji je ipak stigao u krcatu diskoteku na zakazani nastup, gde ga je publika nestrpljivo čekala.

SourceTelegraf
- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -