Utorak, 18 Juna, 2024
HomeMagazinShowbiz"Nije se ni razvela, a već bi da se uda!" Andreana Čekić...

“Nije se ni razvela, a već bi da se uda!” Andreana Čekić otvoreno o vezi sa oženjenim Markom

Pevačica Andreana Čekić uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Markom Miloševićem. Iako se zbog njihove romanse podigla velika prašina - pošto je Marko i dalje u braku sa Marinom Milošević sa kojom ima ćerkicu, a ni Andreana se nije razvela od Ivana Miladinovića - njih dvoje ne kriju da su srećni i ispunjeni

-Ja verujem u pravu ljubav zato je danas i živim i naravno da želim i brak i decu sa Markom – rekla je Andreana za Telegraf JETSET

Andreana za Telegraf.rs kaže da se još nije zvanično razvela pošto je sudija na odmoru, a raduje je što se primećuje koliko je novi partner prema njoj pažljiv i koliko joj je posvećem.

– On je zaista pravi džentlmen. Svu pažnju imam sa njegove strane, takođe i on od mene. Ja sam srećna žena. I na neki način drago mi je da ih zanima ako vide da sam srećna nek svako teži ka tome da bude srećan – kaže Andreana za Telegraf JETSET.

–  Stavila sam neki dan tačku na izjave o mom privatnom životu, što se tiče njegove bivše i mog bivšeg, jer svi sve znamo. Čuli smo, videli smo, nema potrebe u krug da se ponavlja. Jedino što mogu reći jeste da se razvod još nije desio, čekam suđenje. Verovatno su svi otišli na odmore pa se to još nije desilo. Ali, dobro, nas to ne remeti. Mi se zaista volimo i to je najvažnije – objašnjava Čekićeva koja ne krije da sa Miloševićem želi da zasnuje porodicu.

– Znaš kako, sad kreću komentari “nije se ni razvela, a već bi da se uda”… Ja verujem u brak, samo bila u braku sa pogrešnom osobom. Bože moj, dešava se. Ja verujem u pravu ljubav, zato je danas i živim, i naravno da želim i brak i decu sa Markom – bez dlake na jeziku kaže Andreana.

– Potpis ne menja ništa. Kad praviš svadbu, bar je tako bilo prvi put kod mene, meni je najvažnija bila ta žurka i da se okupi moja familija koju nisam videla sto godina, da okupim sve moje prijatelje i da to bude, onako, jedno lepo sećanje. Što je i bilo. Ja sam, realno, imala fenomenalnu svadbu, ali što se tiče formalnosti – ništa to ne znači. Kad ne ide, ne ide – završila je Andreana.

SourceTelegraf
- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -