Petak, 24 Maja, 2024
HomeMagazinShowbizLuna za plastičara izdvojila ogromnu sumu, a evo šta će sve da...

Luna za plastičara izdvojila ogromnu sumu, a evo šta će sve da promijeni

Luna Đogani je riješila da promijeni izgled prije nego što započne muzičku karijeru.

Buduća pjevačica spremna je da potroši 9.000 eura da bi izgledala onako kako želi.

– Čim je napustila “Zadrugu”, otišla je sa majkom Anabelom Atijas kod poznatog beogradskog plastičara da zakaže operacije. S njim je dogovorila ugradnju silikona početkom avgusta, a to će je koštati 3200 eura. Luna već godinama želi da poveća grudi, pošto smatra da će sa bujnim poprsjem imati više samopouzdanja. Pored toga, voljela bi da ima “mačkaste oči”, a za ovu korekciju će morati da izdvoji oko 1500 eura. Takođe, rekla je hirurgu da želi da uveća jagodice, što košta dodatnih 800 eura – otkriva navodno dobro obaviješteni izvor.

Prema njegovim riječima, Đoganijeva je već počela sa sređivanjem.

Luna Djogani / Instagram

– Mada ima samo 23 godine, nedavno je bila na botoksu, kako bi ispeglala sitne borice i zategla kožu. Za to zadovoljstvo iskreširala je 500 eura. Takođe, kod frizera je stavila novu nadogradnju kose. Riječ je o prirodnoj kosi, koja je dosta skupa, što ju je izašlo oko 3000 eura – priča izvor i dodaje:

– Luna planira da se ozbiljno posveti muzici. Već je ugovorila nekoliko nastupa od septembra. Kako bi bila savršena u spotovima, ali i na svirkama, promijeniće lični opis. Ova transformacja nije jeftina, koštaće je oko 9000 eura – tvrdi sagovornik za Informer.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -