Utorak, 16 Jula, 2024
HomeSportTenisĐoković iskaže ogorčenje prema nepristojnim navijačima

Đoković iskaže ogorčenje prema nepristojnim navijačima

Srpski teniski as Novak Đoković osvrnuo se na nepristojne navijače koji su ga provocirali tokom meča na Wimbledonu. Dok je igrao protiv svog protivnika, publika je počela skandirati “RUUUNE”, što je Đoković shvatio kao izvikujući navijači. Ogorčen na takvo nepoštovanje, Đoković je imao jasnu poruku za one koji se ne ponašaju fer prema igračima – “laaaaaku noć, laaaaakuuu noć”.

Novak je istakao da za sve navijače koji su ostali i podržavaju igrače ima veliko poštovanje, ali za one koji ne cijene igru i igrače, izrazio je svoje nezadovoljstvo. On je naglasio da je na teniskom touru već preko 20 godina i da dobro zna kako funkcionira atmosfera na terenu. Đoković se usredotočuje na one koji poštuju igrače, vole tenis i cijene njihov rad i trud.

Iako je suočen s neprijateljskom atmosferom tijekom svoje karijere, Đoković je istakao da ga ta negativnost neće pokolebati. On je nedvosmisleno poručio da ne može biti narušen takvim postupcima i da će se i dalje fokusirati na svoju igru i ostvarivanje uspjeha na terenu.

Đoković će se u četvrtfinalu Wimbledona suočiti s australijskim tenisačem Alexom De Minaurom, koji je danas pobijedio Arthura Filisa sa 3:1 u setovima. Đoković će sigurno izaći na teren još više motiviran kako bi pokazao svoje vještine i ostvario pobjedu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -