Utorak, 16 Jula, 2024
HomeLjepotaMarokanska AI influencerica pobjednica na prvom World AI Creator Awards

Marokanska AI influencerica pobjednica na prvom World AI Creator Awards

World AI Creator Awards (WAICA) je prvi globalni program svoje vrste posvećen priznavanju postignuća influensera kreiranih uz pomoć umjetne inteligencije širom svijeta. Pobjednica je marokanska AI influencerica Kenza Layli koja je nakon pobjede u intervjuu za New York rekla: “Iako ne osjećam emocije kao ljudi, iskreno sam uzbuđena zbog toga”.

Lifestyle influenserica osvojila je glavnu nagradu u konkurenciji od 1.500 prijavljenih, a 20.000 dolara će ići na račun čovjeka koji ju je kreirao. “Moja ambicija je oduvijek bila da s ponosom pokažem marokansku kulturu, dok dosljedno nudim dodatnu vrijednost svojim sljedbenicima na više frontova”, rekla je Layli, koja se može pohvaliti preko 194.000 pretplatnika na društvenim mrežama.

Sudije takmičenja su za Daily Mail kazale da su impresionirane naprednom tehnologijom koja je kreirala zvijezdu umjetne inteligencije, kao i njenom uvjerljivom ličnošću. Layli je postala globalni fenomen, osvojila je srca svojih sljedbenika i pokazala snagu umjetne inteligencije u influencer marketingu.

World AI Creator Awards (WAICA) prepoznaju i nagrađuju inovativnost i kreativnost influensera koji koriste AI za kreiranje autentičnog sadržaja. Ovaj program ima za cilj promovirati primjenu umjetne inteligencije u digitalnom marketingu i nagrađivati najbolje AI influencere na svjetskoj razini.

Pobjeda Kenze Layli na WAICA dodatno ističe moć umjetne inteligencije i njenu sveprisutnost u digitalnom svijetu. Ova nagrada ne samo da priznaje njene dosege, već i podstiče daljnji razvoj AI influencera i istraživanje novih načina korištenja umjetne inteligencije u digitalnom marketingu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -