Ponedjeljak, 4 Marta, 2024
HomeAktuelnoALEKSANDAR VUČIĆ: O lokalnim izborima na Kosovu

ALEKSANDAR VUČIĆ: O lokalnim izborima na Kosovu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o lokalnim izborima na Kosovu u nedjelju rekao večeras da “će to biti užasan dan za demokratiju, težak dan za srpski narod”.

Biće jedan užasan dan za demokratiju, težak dan za srpski narod i biće dan u kojem će i zvanično biti obilježena sramota Evrope i svijeta zbog onoga što su organizovali i onoga što pozdravljaju i čine – rekao je Vučić.

„Srbi ne učestvuju na izborima jer ZSO nije formirana 10 godina“, dodao je Vučić i nastavio:

Ovo je sramota Kvinte. Oni će da održe izbore, da lažu i Srbi će opet biti krivi. Sramota je da neko ne zna razliku između legitimiteta i legaliteta – naveo je još Vučić.

U tim opštinama poslije povlačenja Aleksandra Jablanovića danas više nema, kako je naveo Vučić, nijednog srpskog kandidata u tri najveće opštine na sjeveru Kosova

Tu su samo kandidati iz partija Albina Kurtija i Hašima Tačija. Sram ih bilo, sve njih iz Kvinte – rekao je predsjednik Srbije.

Komentarišući izjavu predsednika Skupštine Kosova Glauka Konjufca da „ZSO nije obaveza ako Srbija ne prizna nezavisno Kosovo“, Vučić je rekao da je to „laž“.

Lažov. Možete da lažete dokle hoćete, samo je pitanje dokle ćemo da se trudimo fini i pristojni – rekao je Vučić.

On je naveo da su biračka mjesta za lokalne izbore na sjeveru Kosova u policijskim kontejnerima i stanicama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -