Subota, 12 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeCrna HronikaHoror u BiH: Bh. pjevačicu brutalno pretukao suprug, snimak kako je udara...

Horor u BiH: Bh. pjevačicu brutalno pretukao suprug, snimak kako je udara nogama u glavu ledi krv u žilama VIDEO

Horor u BiH: Bh. pjevačicu brutalno pretukao suprug, snimak kako je udara nogama u glavu ledi krv u žilama

Koliko i da li uopšte životi žena vrijede u Bosni i Hercegovini? Danas je istući, pretući, ubiti ženu u BiH, kao nekome otići u dobar provod. Ovih dana privatno se širi video snimak stravičnog prebijanja žene, koju je njen muž toliko pretukao da je taj video stravično, užasno pogledati.

Aldina i Adis

Naime, radi se poznatom estradnom bračnom paru u BiH, pjevačici Aldini Bajić i vrsnom muzičaru Adisu Ciguri.

Već uveliko se pričalo da nešto nije kako treba u tom braku, ali sve to treba da ostane između njihova četiri zida. A, onda su počela otkazivanja nastupa. Jedan vlasnik kluba u Njemačkoj dobio je poruku od brata Adisa Cigure da se nastup odgađa jer Aldina nije dobro, a Adis se nalazi u zatvoru u Zenici.

Nekoliko dana poslije toga naša redakcija dobila je stravičan video zapis, koji je nastao u dnevnom boravku pomenutog estradnog para. Zbog surovosti i sadržaja koji led krv u žilama, te iz poštovanja prema žrtvi nismo ga željeli objaviti.

Na tom snimku se vidi kako Aldina sjedi na kauču u dnevnom boravku, pored nje čuči njen suprug.

U jednom momentu Aldina daje Adisu telefon, a onda on počinje da je snažno udara šakama po glavi, obara je na pod, a onda počinje da je udara nogom po glavi. Nakon toga je hvata za kosu i vuče po podu.

Pokušali smo da nakon tog jezivog snimka dobijemo Aldinu, ali nam se nije javljala na telefon. A ono što smo vidjeli na snimku je i razumljivo da za sada ne želi kontakt.

Pod medikamentima

Iz nama povjerljivih izvora saznali smo da je Aldina Bajić 24 sata pod ljekarskom njegom i pod jakim medikamentima. Naš izvor nam otkriva da je nakon tog brutalnog prebijanja bila više od dva sata u dubokoj nesvijesti. Navodno su Adisu smetale njene životinje, psi i mačke koje su joj bile kao terapija nakon napornog rada, nastupa, pjevanja. Optuživao je za nevjeru, što nema nikakve veze sa Aldinom. A, posebno je bio kivan na nju što je posao bio u padu. Sve je to bio razlog zašto ju je pretukao.

Aldina Bajić nije nikada imala lagodan život, borila se za svoju egzistenciju, za svoje parče neba, a prije desetak godina bolovala i od teške bolesti, karcinoma.

Danas prema našim saznanjima od Aldininih prijatelji i rodbine, Aldina uzima veoma jake tablete protiv bolova, protiv strahova, ne može da jede, jednostavno životari. Prijateljima je otkrila da je Adis u njoj ubio i ljubav prema pjesmi, prema životu i, da nikada više neće nikada vjerovati ni jednom muškarcu u životu.

Iskreno se nadamo da će Aldina Bajić jednog dana smoći snage da izađe u javnost, da svojom pričom da snagu drugim i mnogim zlostavljanim ženama u BiH da upru prstom u njihovog zlostavljača.

Prema informacijama koje imamo Adis ima zabranu prilaska još uvijek njegovoj zakonskoj supruzi Aldini Bajić. Nakon njegovog izlaska iz zatvora očekuje ga suđenje,a onda i podjela imovine.

Stop nasilju nad ženama

Aldini možemo samo da poželimo brz oporavak, kako fizički tako i psihički, jer rane će brzo da se zalijeće, ali psiha malo teže. Vjerujemo da će Aldini pomoći pjesma da je opet vidimo veselu, nasmijanu i raspjevanu.

Šta na kraju da još da dodamo osim „STOP NASILJU NAD ŽENAMA U BiH“!!!

VIDEO POGLEDAJ NA LINKU: https://bit.ly/485xFjx

Članak preuzet s www.naj-portal.com

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -