Ponedjeljak, 27 Maja, 2024
HomeMagazinShowbizUštekao 240.000 € da je vrati: Ovo je kuća u Mirijevu koju...

Uštekao 240.000 € da je vrati: Ovo je kuća u Mirijevu koju je Đani prodao za 120.000 € zbog duga od 200.000 €, a jednu stvar su Trajkovićevi ponijeli iz nje!

Radiša Trajković Đani 2015. godine na sve načine pokušava da vrati kuću u Mirijevu koju je prodao za 120.000 eura jer je bio do guše u dugovima zbog kockarskih dugova.

“Uzimao je novac od zelenaša jer se kockao i zapao u ozbiljne probleme koji su mogli da ga koštaju braka sa suprugom Slađanom. Sreća, pa je ona bila uz njega i njena podrška mu nije manjkala, što mu je dalo snage da preživi težak period. Njegovi dugovi bili su oko 200.000 eura, a pošto nije imao kud, morao je da proda kuću ispod cijene, za 120.000 eura, iako je njena vrijednost skoro duplo veća. To mu je bio jedini način da se riješi zelenaša koji su mu visili za vratom”, pričao je tada izvor blizak Đaniju.

Đani otkako je prestao da se kocka skuplja pare kako bi vratio kuću nazad i iako je spreman da plati 240.000 eura, sadašnji vlasnici ne žele da prodaju kuću, ali Trajkovići se nadaju da će nekako uspjeti da ih ubijede da promijene mišljenje.

Podsjetimo, Đanije su krajem decembra 2014. pretukli ispred te kuće. On je izlazio iz dvorišta kad su ga sačekala dva čovjeka i napala s leđa. Prvo su mu zavrnuli ruku i oborili ga na zemlju, a onda su ga šutirali u stomak i udarali pesnicama u glavu. Pobjegli su s njegovim satom vrijednim oko 2.000 eura. Sad se sumnja da je to bila opomena od zelenaša.

Poslije gubitku doma s porodicom se preselio nedaleko u iznajmljeni luksuzni stan, gdje su podstanari. 

U stanu uglavnom preovladava mermer i drvo, a Đani i njegova supruga Slađana su se trudili da ubace i dosta detalja koji bi oplemenili njihov životni prostor.

Kao pravi domaćini i velika porodica, omiljeno mjesto za okupljanje Trajkovića je i trpezarija. Đani je već nekoliko puta govorio da je veliki poštovalac vjere, a u njegovoj kući mogu se primijetiti brojne ikone, ali i posebno mjesto u domu ima i portret patrijarha Pavla.

(Ekskluziva.ba)

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -