Utorak, 18 Juna, 2024
HomeShowbizzSpektakularni plesni tim "Hot Men Dance" stiže u Sarajevo i Mostar

Spektakularni plesni tim “Hot Men Dance” stiže u Sarajevo i Mostar

Mađarska plesna grupa “Hot Men Dance” izazvala je veliko interesovanje svojim spektakularnim nastupima širom svijeta, a sada će imati priliku oduševiti i sarajevsku i mostarsku publiku. Njihov jedinstveni spoj modernog i erotskog umjetničkog plesa pruža nezaboravan doživljaj ženskoj publici.

Ovaj plesni tim čine članovi iz 15 zemalja, a njihovi nastupi karakterišu energija, akrobacije, gluma i impresivni kostimi. Oduševljenje publike diljem svijeta proizilazi iz njihove strasti prema plesu i predanosti umjetnosti.

Mađarski plesači obilaze svijet već deset godina i ostavljaju za sobom impresivne reakcije publike. Njihov nevjerojatni spoj različitih žanrova plesa uz prepoznatljive kreativne kostime garantuje nezaboravan doživljaj. Ovi virtuozi pokreta već su rasprodali mnoge nastupe, a isto se očekuje i u Sarajevu i Mostaru.

Nastup grupe “Hot Men Dance” zakazan je za 13. septembar u sarajevskom Domu mladih, a dan kasnije će se publici u Mostaru predstaviti u velikoj dvorani HD Herceg Stjepan Kosača. Organizatori ističu da je program namijenjen isključivo ženskoj publici, te da ulaz nije dozvoljen mlađima od 18 godina.

Ulaznice su već dostupne putem online sistema Event.ba, kao i na blagajni BKC-a i na platou Skenderija za sarajevski nastup, te na blagajni Kosače za gostovanje u Mostaru. Svi ljubitelji umjetničkog plesa i spektakla već s nestrpljenjem očekuju dolazak ovog popularnog mađarskog plesnog tima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -