Ponedjeljak, 22 Jula, 2024
HomeVijestiBiHSjećate li se kombinezona Meghan Markle?

Sjećate li se kombinezona Meghan Markle?

Meghan Markle zasigurno zna kombinirati elegantnu odjeću bez ikakvog napora, što je pokazala kada je radila intervju s glavnim urednikom britanskog Voguea Edwardom Enninfulom 2019.

Tom prilikom je nosila crni kombinezon jedne od svojih omiljenih modnih marki Everlane. Nije bilo nikakvo iznenađenje kada se taj komad odjeće rasprodao gotovo odmah.

Na našu sreću, Uniqlo u novoj kolekciji ima vrlo sličan kombinezon od mješavine lana , koji je trenutno dostupan u svim veličinama, od XXS do XL. Po cijeni od 34,90 funti, kopiran je i ima sjajne kritike.

“Kupila sam ovo prije tjedan dana i sviđa mi se. Zaista je ugodno i možete ga nositi i s kaišom ako želite. I tkanina je jako dobra i udobna, mogu samo preporučiti !!!” kaže jedana djevojka.

Druga kaže: “Volim boju, tkaninu i kroj – tako i ugodno za nošenje.”

I jedna je napisala: “Kupila sam ovo u sve tri boje. Lako se navlači, oblači ili ležerno i udobno. Zadovoljna sam kupovinom.”

Kao i Everlane, Uniqlo je mješavinu lana nabavio od ekološki prihvatljivih materijala, plus ima visoku otpornost na habanje. Ako crna nije vaš stil, dostupna je i u sivoj ili plavoj boji. Ali najbolji dio? Ima džepove!

Meghan u kombinezonu Everlane

Meghan je svoj kombinezon nosila više puta na kraljevskim zarukama, dokazujući da je crni kombinezon jedan od najsvestranijih komada koje možete držati u ormaru. 

AJk

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -