Subota, 24 Februara, 2024
HomeAktuelnoSjećate li se Dine iz serije ''Lud, zbunjen, normalan''? Evo gdje je...

Sjećate li se Dine iz serije ”Lud, zbunjen, normalan”? Evo gdje je i kako izgleda danas!

Mnogi su sate proveli ispred malih ekrana gledajući legendarnu seriju ”Lud, zbunjen, normalan’‘, a osim Izeta, Faruka i Damira, zanimljive uloge imali su i drugi likovi koji su redovno nasmijavali regionalnu publiku.

Jedan od najsimpatičnijih likova u seriji bio je i Dino Mehmeda Mujkić kojeg je utjelovio glumac Milan Pavlović.

Danas 53-godišnji glumac svoj je svoje glumačko umijeće posudio za nekoliko sezona serije, a onda je njegov lik u seriji otišao u Ameriku te preminuo.

U svom životu glumio je u nekoliko serija i filmova, većinom humorističnog sadržaja, a onda se povukao od kamera te se zadržao na kazališnim daskama i tu i tamo snima reklame.

O njegovu privatnom životu ne zna se mnogo, a za cijeli ga je život zasigurno obilježila uloga Dine.

Za Avaz se jednom prisjetio i pokojnog Mustafe Nadarevića nakon čije se smrti snimanje serije nije nastavilo.

”Jedino kada bi producenti okrenuli priču u drugom smjeru pa da pokušaju nešto napraviti. S obzirom na to da je on bio jedna od glavnih uloga, ne znam koja metoda bi bila uspješna. Nikad se ne zna”, rekao je.

Prije dvije godine godine, Milan je pokazao i velikodušnu gestu te je objavio kako nudi smještaj četveročlanoj obitelji nakon strašnog potresa koji je se dogodio u Hrvatskoj, a mnogi su u komentarima pohvalili njegovu podršku i spremnost da pomogne.

Milan je aktivan na Facebooku gdje voli objavljivati nove statuse, ali za njegovu ćete se fotografiju dobro morati potruditi jer ih na društvenim mrežama ne objavljuje.

Zato je njegovu fotografiju prošle godine objavio Džebra, odnosno glumac Tarik Džinić uz opis: ”Moj daidža je bolji od tvog daidže”.

Pročitajte i ovo:Tarik Džinić: Učio sam od Mustafe Nadarevića

Pratite nas na Facebook akter.ba Sjećate li se Dine iz serije ”Lud, zbunjen, normalan”? Evo gdje je i kako izgleda danas!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -