Subota, 13 Aprila, 2024
HomeAktuelnoSCHMIDT TREBA ZNATI DA JE ON SAMO GOST U BIH

SCHMIDT TREBA ZNATI DA JE ON SAMO GOST U BIH

Ne gospodo, nikada više nećete našu sudbinu određivati u Karađorđevu. Stavili ste se na stranu krivih za genocid! Takvih se historija stidi i stidit će se do kijametskog dana! Schmidtu, zapamtite, vi ste samo gost u ovoj zemlji i ostat ćete. Dali smo svoje živote i dat ćemo opet ako zatreba – poručila je djevojka Elmedina Muftić, jedna od govornika uz ogroman aplauz odobravanja.

Napomenula je da zadatak Scmidta nije ispunjavanje želja Čoviću niti podrška Dodiku, što je fašizam.

Dobro nas pogledajte kroz prozor, branili smo Bosnu i opet ćemo, za Bosnu živimo i umrijet ćemo opet ako treba. Pravo da budemo građanin ne dirajte nam, a ako se usudite da nam nepravda bude zakon, otpor će postati obaveza-navela je ona, nakon čega su okupljeni uzvikivali Bosna, Bosna

Naši očevi, sinovi su se borili za cjelovotu BiH i da li su oni ovo zaslužili? Ne, ni oni ni mi. Hvala na istrajnosti i borbi. Bosanci i Hercegovci su poznati po istrajnosti i hrabrosti i isto ćemo i mi dokazati-rekao je jedan od govornika.

Stanovnik Kosova takošer je bio govornik i poručio je:

Pas koji laje, ne ujeda i ne da selu da zaspi. Nemojte odustati od zemlje, mira, to je i poruka Poslanika da ne napadamo, ali da se branimo ako nas napadnu kako se on branio.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -