Četvrtak, 22 Februara, 2024
HomeAktuelnoRaspisana međunarodna potjernica za Jetmirom koji je osumnjičen za ubistvo Ivane: Ostavio...

Raspisana međunarodna potjernica za Jetmirom koji je osumnjičen za ubistvo Ivane: Ostavio je u stanu

DNK-a Jetmira G. nađen je ispod noktiju ubijene, to ukazuje da ga je ona grebala po licu i rukama boreći se za svoj život

Sudija Višeg suda u Beogradu danas je raspisao međunarodnu potjernicu za Jetmirom G. (24) zbog sumnje da je krajem decembra prošle godine ubio devojku Ivanu K. (26), navodi “Telegraf.rs”.

Prema objavljenim informacijama, njemu je određen pritvor zbog opasnosti od bjekstva, da ne utiče na svjedoke i usljed uznemirenja javnosti.

Obdukcija je pokazala da je ubica (23.decembra prošle godine) rukama Ivani stezao usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ ponio sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

Kako je “Telegraf.rs” objavio, DNK-a Jetmira G. nađen je ispod noktiju ubijene. To ukazuje da ga je ona grebala po licu i rukama boreći se za svoj život.

Na osnovu podataka koje je ovaj portal objavio, a dio su istrege navodi se kako su se Ivana i Jetmir upoznali, kako je ubijena i kako je osumnjičeni napustio Srbiju.

Mart 2022.godine

Jetmir G. (24) na Prokletijama na planinarenju upoznaje Ivanu K. (26). Tada razmijenjuju brojeve telefona. Prema njegovim riječima, gotovo svaki dan se čuje sa studentkinjom. Zbog nje i drugova koji mu žive u Beogradu sve češće dolazi.

11. decembar 2022. godine

Albanac Jetmir G. iz Crne Gore po ranijem dogovoru dolazi u Beograd kako bi se vidio sa Ivanom K. i svojim prijateljima.

22. decembra 2022. godine

Jetmir G. čeka Ivanu da završi rad u kafiću kako bi popili piće. On je taj dan prati do kuće.

23.decembra 2022. godine

Sumnja se da je Jetmir G., između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K., sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Ubistvu je prethodila svađa. U bijesu je, kako se sumnja, krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ ponio sa sobom. Jetmir G. rano ujutru kupuje autobusku kartu i napušta Srbiju.

24.decembra 2022. godine

Ivana se nije javila braći na telefon koji iz Pančeva dolaze u Beograd, ali ne mogu da uđu u stan. Pozivaju policiju, a kroz prozor ulaze u stan. Tamo zatiču Ivanu sa povredama na vratu i rukama. Ljekari konstatuju smrt.

27.decembra 2022.godine

U Lovćencu sahranjena Ivana K.

30. decembar 2022. godine

Po prijemu nalaza odbukcije sa toksikologijom, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva Ivane K.. Tužilac se tada izjasnio da je djevojka lišena života tako što ju je ubica ugušilo davljenjem.

13. januar 2023.godine

Više javno tužilaštvo u Beogradu donijelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv Jetmira G., zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo iz niskih pobuda, ljubomore, za koje je kazna od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor. Tužilaštvo je predložilo sudu da Jetmiru G. odredi pritvor i da naloži raspisivanje potjernice za njim.

IZVOR: AVAZ

- Advertisement -
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -