Subota, 13 Aprila, 2024
HomeAktuelnoPijani gost mladence gađao tortom, mladoženjina reakcija mnoge oduševila

Pijani gost mladence gađao tortom, mladoženjina reakcija mnoge oduševila

Vjenčanje je jedan od najvažnijih i najposebnijih trenutaka u životu jednog para, a mladenci se trude da taj dan isplaniraju do najsitnijeg detalja. Međutim, neke situacije je nemoguće predvidjeti.

Tako se na interentu pojavio video s jednog vjenčanja koje je pošlo po zlu.

Naime, tokom ceremonije rezanja torte, jedan je pijani gost rukama raskomadao tortu i zatim je počeo bacati na mladence.

Mladoženja je njegovo nenormalno ponašanje posmatrao s ozbiljnim izrazom na licu, a onda je pijanog gosta udario šakom i oborio ga na pod.

Video, koji je prvo objavljen na TikToku i zatim izbrisan, počeo je kružiti društvenim mrežama, a snimak je samo na Twitteru prikupio više od dva miliona pregleda, prenosi Klix.

“Svaka čast mladoženji”, “Da sam na mjestu mlade, ovaj tip bi se loše proveo. Torta košta, a neki mladenci zamrznu komad kako bi ga pojeli nakon godinu dana, uništio im je vjenčanje”, “Koliko je koštala torta? Da sam na mjestu mladenaca, tužio bih ga barem za to”, “Toliko je pijan da ih nije mogao ni pogoditi komadom torte”, “Ovo je zaista glupo”, samo su neke od reakcija na društvenim mrežama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -