Subota, 13 Aprila, 2024
HomeAktuelnoPrijateljica Ane Volš: Ona je bila previše dobra prema mužu, to je...

Prijateljica Ane Volš: Ona je bila previše dobra prema mužu, to je nju koštalo

Zvuči užasno što osjećam olakšanje, ali bolje je znati istinu nego ne znati ništa, kazala je Babuškina

Nataša Babuškina, prijateljica Beograđanke Ane Volš koja je misteriozno nestala, izjavila je da je Ana bila ljubazna i lojalna prema Brajanu, svom mužu.

– Možda je to dovelo do njene smrti. Zvuči užasno što osjećam olakšanje, ali bolje je znati istinu nego ne znati ništa – kazala je Babuškina.

Lice pravde

Sumnja se da je Anu Volš u novogodišnjoj noći u kući u Masačusetsu ubio muž Brajan.

Kako priča Nataša, ona se nada da će Brajan biti izveden pred lice pravde i biti kažnjen za Anino ubistvo. Ona je u izjavi za Fox News Digital ispričala da je odahnula konačno: “jer bi bila apsolutna horor priča njenu djecu da ne znaju šta im se desilo sa majkom“.

Babuškina je dodala da optužba za ubistvo donosi mjeru “zatvaranja” slučaja.

– Policija mora da ima neke značajne dokaze kao što su testovi krvi. Zvuči užasno reći da se tome nadam, ali bolje je znati istinu nego ne znati ništa – kazala je ona.

Kako je navela, ona veruje da je Anina lojalnost prema Brajanu mužu možda dovela do njene smrti.

Posljednji utisak 

– Moj posljednji utisak o Ani je da je bila tako ljubazna. Ona je uvijek, uvijek branila Brajana, davala mu šanse. Bila je skoro previše dobra. Možda ju je ta ljubaznost na neki način ubila – kaže ona i istakla da ne treba zaboraviti i na Aninu djecu.

– I dalje moramo da se zauzmemo za djecu i da se uvjerimo da su zajedno – rekla je ona.

Podsjetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Također, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gdje čeka epilog istrage.

IZVOR: AVAZ

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -