Ponedjeljak, 4 Marta, 2024
HomeAktuelnoNekad i sad: Kako je izgledao Halid Bešlić kao dječak?

Nekad i sad: Kako je izgledao Halid Bešlić kao dječak?

Halid Bešlić je omiljeni pjevač narodne muzike u našoj zemlji, ali i šire. Iako je popularan već više od 40 godina, mnogi ne znaju kako je pjevač izgledao u djetinjstvu.

Bešlić je jednom prilikom na svom profilu na društvenim mrežama podijelio fotografiju iz djetinjstva i širim narodnim masama pokazao kako je izgledao kao dječak.

Halid Bešlić

Legendarni pjevač svoje prve muzičke korake napravio je još kao školarac, o čemu je često govorio i u medijima. Po povratku iz vojske pjevao je po sarajevskim restoranima, a prvu ploču snimio je 1979. godine, nakon čega kreće i sjajna karijera koja traje i danas.

Bešlićeva pjevačka karijera bila je jedna od najuspješnijih na prostoru današnje Jugoslavije, kao i na cijelom Balkanu. Međutim, njegova popularnost koja je godinama sam rasla nije ga promijenila, između ostalog, zbog toga je omiljeni mnogim ljudima.

Podsjećamo, nakon 10 godina u subotu će Halid održati koncert u Zetri u Sarajevu. Veliko je interesovanje za ovaj koncert jer se sarajevska publika zaželjela nastupa legendarnog pjevača. (Izvor: Klix.ba)

Pročitajte i ovo: Halid Bešlić doživio saobraćajnu nesreću

Pratite nas na Facebook akter.ba – Nekad i sad: Kako je izgledao Halid Bešlić kao dječak?

- Advertisement -
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -