Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
HomeMagazinShowbizMark Wahlberg na filmskom setu sa 20 kilograma više: Promjena za samo...

Mark Wahlberg na filmskom setu sa 20 kilograma više: Promjena za samo tri sedmice

Filmska zvijezda Mark Wahlberg izgleda gotovo neprepoznatljivo nakon što je obrijao glavu i spakovao kilograme za svoju novu ulogu. Mark je pretrpio epsku transformaciju za ulogu u novom filmu Stu.

Ovaj vrhunski glumac brzo je dobio 20 kilograma. Povećao je svoju težinu u samo tri sedmice da bi glumio bivšeg boksača teške kategorije u filmu. 49-godišnjak nedavno je viđen na snimanju filma u Los Angelesu, ali bilo ga je teško prepoznati!

Zvijezda, koju obično viđaju sa trbušnjacima i napumpanim mišićima, obrijao je glavu i poprimio puno veću građu da bi glumio teškog trenera koji je postao svećenik. Na zelenoj polo majici koja je zagrlila njegove obline, transformacija je bila sasvim očita.

U razgovoru s Jimmyjem Kimmelom u njegovoj emisiji prošlog mjeseca, Mark je otkrio ulogu rekavši: Glumim tipa koji je bio borac – imao je mnogo stvari. Preselio se u LA da bi postao glumac, zaljubio se u djevojku, imao je nesreću, dobio je duhovno iskustvo vanjskog tijela, te odlučio je postati sveštenik. Mark Wahlberg

Mark Wahlberg na filmskom setu sa 20 kilograma više: Promjena za samo tri sedmice

Mark je tada otkrio da je sebi postavio cilj da se u roku od samo šest sedmica udeblja 30 kilograma.

Nakon što odradimo bokserske scene, tokom filma se ugojim što je više moguće. Dao sam sebi izazov da u narednih šest sedmica dobijem 30 kilograma – istakao je glumac. Zbog nove uloge, unosio je 11.000 kalorija dnevno. Zvuči nevjerovatno!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -