Petak, 24 Maja, 2024
HomeMagazinShowbizLepa Brena i Boba kupuju novu jahtu: Vrtoglavu sumu izdvajaju za luksuzno...

Lepa Brena i Boba kupuju novu jahtu: Vrtoglavu sumu izdvajaju za luksuzno plovilo

Odlučili da se ponove luksuznim plovilom

Folk diva Lepa Brena i bivši teniser Boba Živojinović  odlučili su da za oko 100.000 eura prodaju brodić koji su kupili 2015. godine i ponove se luksuznim plovilom Azimut s862 . 

Za novu jahtu spremni su izdvojiti 890.000 eura. 

– Živojinovići su veliki ljubitelji krstarenja, pa ne čudi njihova odluka da se časte novom jahtom, koja će biti mnogo veća i luksuznija od ove koju trenutno imaju. Oni često krstare Jadranom s porodicom i prijateljima, a sada će imati mnogo veći komfor. Jednu kabinu već su namijenili najmlađem članu porodice, unuku Aleksandru – kaže izvor blizak Živojinovićima. 

– Nedavno su bili na sajmu nautike u Italiji, gdje su bacili oko na model Azimut s86. Ta jahta je dugačka 26 metara i široka skoro šest metara. Posjeduje četiri kabine i osam ležaja, kao i dvije kabine sa po jednim ležajem za članove posade. Tu je i salon sa kućnim kinom, najsavremenijim ozvučenjem i kompletno opremljenom kuhinjom – objašnjava izvor i dodaje da su za dizajn jahte bili zaduženi dvojica renomiranih italijanskih arhitekta.

– Maksimalna brzina broda je 77 km/h, a opremljen je i najsavremenijim sistemom navigacije. Brena i Boba su već naručili ovu jahtu i uskoro će iz Italije njome otploviti do Crne Gore, gdje će je usidriti – završava izvor. 

SourceAvaz
- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -