Subota, 24 Februara, 2024
HomeCrna HronikaKOMBIJEM PUNIM MIGRANATA BJEŽAO PO AUTOCESTI

KOMBIJEM PUNIM MIGRANATA BJEŽAO PO AUTOCESTI

Iza policijskih službenika koji rade na poslovima suzbijanja krijumčarenja migranata i sprječavanja nezakonitih migracija, na području PU zagrebačke u Hrvatskoj je burna noć.

Intenzivno su učestvovali u pokušaju identifikacije dva vozača kombija koja su se kretala po autocesti u smjeru Lučkog.

Krijumčari su vozili brzo kršeći saobraćajne propise te ignorirajući policijske svjetlosne i zvučne signale pritom ne mareći za sigurnost osoba koje su prevozili pa je došlo do saobraćajnih nesreća u kojima su neke osobe, među kojima ima i djece, povrijeđene.

dok se za jednim vozačem nakon sudara koji se dogodio kasno sinoć tragalo, drugog je bjegunca u kombiju spriječila policijska barikada u daljnjem bijegu i to na zagrebačkoj Ilici na području Kustošije jutros pred zoru.

Drugi vozač je u kombiju austrijskih oznaka sumanuto jurio punim kombijem ljudi prema hrvatskoj metropoli, piše Jutarnji.

Pritom je oštetio i rampu te je nastavio bijeg prema novozagrebačkom rotoru pa dalje preko Jadranskog mosta po Selskoj sve do Ilice po kojoj se vozio kratko pa ponovo skrenuo u jednu od uličica lijevo ujedno se vozeći i zabranjenim smjerovima, da bi ga na kraju u Kustošijanskoj tik uz Ilicu, te 500-tinjak metara od zgrade Policije, dočekala policijska blokada.

Migranti su navodno u Hrvatsku ušli iz Bosne i Hercegovine.

(A. J./Jutarnji list)

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -