Nedjelja, 19 Maja, 2024
HomeMagazinShowbizKarleuša žestoko: Šta će ovo Arkanovo mladunče, mutava i nije mogla bolje...

Karleuša žestoko: Šta će ovo Arkanovo mladunče, mutava i nije mogla bolje naučiti od oca ubice i mame nanogice

Odakle ti ideja, druže, da mi se obraćaš preko Instagrama? Imaš moj broj ako te je nešto toliko zaboljelo - napisala je pjevačica

Jelena Karleuša ponovo puni medijske stupce novim estradnim ratom.

Naime, nakon što je isprozivala pojedince koji idu na zabave biznismena Dragoslava Ilića, a koji je došao u Srbiju da proslavi rođendan, tu se prozvanim našao pjevač Aca Lukas, koji je prisustvovao slavlju i koji je javno odgovorio Karleuši.

To je JK veoma razljutilo i odmah mu je zaprijetila da se što prije sabere i da joj se izvini.

– Odakle ti ideja, druže, da mi se obraćaš preko Instagrama? Imaš moj broj ako te je nešto toliko zaboljelo (?!). Ili si morao javno da dokažeš lojalnost za par litara te nafte iz Venecuele na koju ti radiš. Ko tebe dira?! J*bem ti tvoju karakternu crtu kada napadaš jedinog pravog prijatelja kojeg imaš. Nakrodileri i te k*rve ti nisu prijatelji. Oni ti nikada neće reći pravu istinu u lice kao ja. Oni te tapšu po ramenu, a iza leđa ti govore najgore dok sipaš tu naftu u rezervoar. Ali tvoj izbor. Vidi, ja ti nisam drugarica seljanka Dželjena Režepova da ne znam da odgovorim, meni mozak i bez nafte radi 300 na sat. Gdje ćeš bre biciklom na Rusiju! Očekujem, kao i uvijek, tvoje izvinjenje i da ti ovakvo nešto više nikada nije palo na pamet. A i vidim da ti ovo loše operisano Arkanovo mladunče ostavlja sretne komentare. Šta će mutava, s harizmom zgažene mačke, od ubice i mame nanogice nije ni mogla bolje da nauči. 

Žestok odgovor Karleuše Aci Lukasu

P.S. (Saberi se, Aco. Ovo ti sad ozbiljno kažem), napisala je Jelena na Instagramu.  

SourceAvaz
- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -