Utorak, 18 Juna, 2024
HomeShowbizzJelena Karleuša prijavila bivšeg muža Duška Tošića za napad, scena nasilja se...

Jelena Karleuša prijavila bivšeg muža Duška Tošića za napad, scena nasilja se odigrala u njenoj kući

Pjevačica Jelena Karleuša danas je prijavila bivšeg supruga Duška Tošića zbog napada, koji se dogodio jutros u njenoj kući, saznaje Kurir. Prema informacijama koje su došle do nas, Tošić je priveden i alkotestiran te je utvrđeno da je imao 0,87 promila alkohola u krvi.

Karleuša se još uvijek nije uputila u policiju, već je izjavila da želi konsultovati se s nekim prije nego što donese dalje odluke u vezi ovog slučaja nasilja. Trenutno, pjevačica ne želi podnijeti nikakvu prijavu niti se uključivati u dalje pravne procedure.

Prema ekskluzivnim informacijama Kurira, policija je odmah reagovala nakon prijave Jelene Karleuše i izašla na teren. Pjevačica je bila s prijateljem N.J. koji je svjedočio napadu. Oni su ispričali kako je Tošić došao u kuću s kojom, navodno, još uvijek ima ključ, bio je vidno pod utjecajem alkohola, te je napao Jeleninog prijatelja, hvatajući ga za vrat i udarajući ga po glavi i tijelu.

Karleuša je pokušala odvojiti muškarce, ali je i sama postala meta nasilja. Tošić ju je povukao za kosu i udario nekoliko puta po glavi i tijelu. Kako se moglo čuti, Jelena nema vidljive povrede, dok je njen prijatelj zadobio ogrebotine na bradi i vratu.

Duško Tošić će u policiji dati svoju izjavu u vezi ove prijave.

Ovo nije prvi put da javnost svjedoči problemima u braku Jelene Karleuše i Duška Tošića, ali ovakav nasilni incident izazvao je veliku pažnju medija i fanova širom regiona. Svi s nestrpljenjem očekuju dalji razvoj događaja i reakciju nadležnih institucija.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -