Ponedjeljak, 15 Jula, 2024
HomeAktuelnoGdje su danas glumci serije Sulejman Veličanstveni: Hurem i Sulejman su svojevremeno...

Gdje su danas glumci serije Sulejman Veličanstveni: Hurem i Sulejman su svojevremeno zaludili publiku

Halit i dan danas snima serije i filmove u Turskoj, a oženio se sa Gozem, od koje se razveo samo pola godine nakon stupanja u brak

Serija “Sulejman Veličanstveni” privukla je pažnju još emitovanjem prve epizode. Mladi sultan, velika vojska, imperija, ali i fatalna Hurem koja je pred sobom rušila sve. 

Ratna dešavanja, historija i intrige su bili sastavni dio ove serije. Pomno se pratilo šta će se dalje desiti, ko će preuzeti vlast i vladati, pored odličnih glumaca, scenografija i kostimi su oduševljavali gledaoce kraj malih ekrana.

Hurem, Sulejman, Mahidevran i mnogi drugi su postali sastavni dio života mnogih ljudi koji su pratili ovu seriju, međutim gdje su sada glumci koji su igrali ove historijske ličnosti. 

Jedan od glavnih glumaca, po kojoj serija i nosi naziv, Sultan Sulejman, Halit Ergenc, oduševio je sve ovom ulogom.

Halit i dan danas snima serije i filmove u Turskoj, a oženio se sa Gozem, od koje se razveo samo pola godine nakon stupanja u brak, jer je bio epski zaljubljen u svoju koleginicu Berguzar Korel, sa kojom je dobio i sina, Alija.

Vatrena Hurrem, koja je pokazala kako žena može od robinje da postane najveća sultanija, te da upravlja najvećim vladarom tadašnjice, ali i da bude prva žena koja je država palice vlasti u svojim rukama.

Njen lik tumači popularna glumica, Merjem Uzerli (Meryem), i dan danas je jedna od najpopularnijih glumica, čije pojavljivanje na malim ekranima izaziva samo pozitivne rekacije. Naime, Merjem danas ima dvije djevojčice, a razlog njenog napuštanje serije “Sulejman Veličanstveni” je bio sindrom sagorijevanja.

Definitivno, lik koji je najviše pažnje privukao jeste Bali Beg, za kojim su žene širom Evrope poludile. Naime, Bali Bega je glumio Burak Ozčivit, a on danas živi srećan život sa svojom suprugom, Fahrije u Istanbulu.

Oni su se vjerili 2017. godine u Nemačkoj, a vjenčali su se u Istanbulu 29. juna 2017. godine. Imaju sina Karana, a uskoro će dobiti i još jedno dijete.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -