Utorak, 27 Februara, 2024
HomeAktuelnoDrama u Zagrebu! Žena umrla dok je čekala hitnu

Drama u Zagrebu! Žena umrla dok je čekala hitnu

U Zagrebu se u četvrtak rano ujutro odvijala prava drama. Muškarac, čija je majka preminula dok su čekali hitnu, navodno je prijetio smrću ekipi koja joj je došla pomoći. Zbog svega je u konačnici intervenirala i policija.

Prava drama odvijala se jutros oko 4:30 u privatnoj kući u Kašini na periferiji Zagreba. Muškarac je, zbog majke koja je bila u teškom stanju, pozvao hitnu pomoć rekavši da ju boli u prsima i da otežano diše. Prema našim informacijama, od njegova poziva do dolaska ekipe prošlo je oko 40 minuta, a nesretna žena je u međuvremenu preminula.

Njezin sin je tada navodno počeo prijetiti djelatnicima hitne, ljutit zbog dugog čekanja pomoći. ”Nije mi problem nikoga odležati u zatvoru”, vikao je djelatnicima hitne, tvrde naši izvori.

Tim hitne je počeo oživljavanje žene, a vozač je otišao u kombi po kovčeg za reanimaciju. Kada se vratio, učinilo mu se da sin ima pištolj u ruci. Djelatnici su se iz ove opasne situacije izvukli tako da su transportirali preminulu pacijenticu u bolnicu. Nazvali su policiju i sve prijavili.

Iz zagrebačke policije su nam potvrdili da su izašli na teren, ali druge detalje još nam nisu otkrili.

Kako neslužbeno doznajemo, policija je u domu muškarca doista pronašla pištolj koji je on legalno posjedovao. Pištolj je, prilikom dolaska policije, bio uredno zaključan u posebnom ormariću, a policajci su zaključili da nema elemenata kaznenog djela. Ipak, službenu potvrdu zagrebačke policije još uvijek nismo dobili iako smo im upit postavili još jutros. 

O cijelom slučaju se oglasila i udruga Hitna uživo 194, u kojoj upozoravaju da je hitna medicinska služba jedina žurna služba čiji djelatnici nemaju beneficirani radni staž. 

Tražili smo službenu potvrdu i od Žarka Rašića, ravnatelja zagrebačke Hitne pomoći, ali ni njegov odgovor još nismo dobili.

(dnevnik.hr) 

Pročitajte i ovo: U ZAGREBU PROTEST: HRVATSKA ZATAŠKAVA I NEGIRA ZLOČIN U AHMIĆIMA

Pratite nas na Facebook akter.ba

- Advertisement -
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -