Dino Memić i Jasmin Burek za Novu godinu nastupali u Švicarskoj

0
88

Dino Memić i Jasmin Burek za Novu godinu nastupali u Švicarskoj.

Noć ljubavi, sreće i veselja …

Projekat “Hayat u dijaspori” ponovo blista! Dino Memić i Jasmin Burek fascinirali publiku u Švicarskoj. Odziv publike je bio nevjerovatan. S našim Bosancima i Hercegovcima dočekali smo 2023. godinu. Novogodišnji program je trajao do ranih jutarnjih sati, a Dino i Jasmin su se potrudili da atmosfera dostigne vrhunac. Naravno tu su bili i poznati bh muzičari: klarinetista Meho Radoović, klavijaturisti Benjamin Zuhrić i Mehrus Gradinčić, koji su svojim savršenim muziciranjem doprinijeli odličnoj atmosferi, a naravno sve pod budnim okom izvrsnog muzičkog producenta Arela Češljara.

U prilogu možete pogledati djelić atmosfere:

Nastupali su u Hotel Wilden Mann, čiji je vlasnik Avdo Zečević u Baselu. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo na predivnom gostoprimstvu.

Druženju je prisustvovala i zamjenica ambasadora g. Dženeta Halilović, koja je još jednom pokazala podršku bh. narodu. Imali smo priliku da razgovaramo s g. Halilović koja uvijek s velikom emocijom govori o zemlji bosanskoj, važnosti pripadanja i identificiranja sa svojom državom. Ekipa Hayat Produkcije imala je čast da budu njeni gosti u ambasadi u Bernu. Razgovarali smo o zajedničkim projektima koji mogu našu državu predstaviti na najbolji mogući način.

Zamjenica ambasadora BiH u Švicarskoj Dženeta Halilović sa ekipom Hayat Produkcije

Povezani sardžaji: Hoće li novi singl nadmašiti sve dosadašnje? Dino Memić poručuje – „Osvoji svijet“

Pratite nas na Facebook akter.ba