Ponedjeljak, 22 Jula, 2024
HomeVijestiBiHDetalji stravične nesreće u Bijeljini: Kćerka preminula za volanom

Detalji stravične nesreće u Bijeljini: Kćerka preminula za volanom

Mile Spasojević, starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina kaže da je stanje na licu mjesta bilo jezivo

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja dogodila sinoć u Bijeljini poginule su dvije osobe, majka i kćerka, u sudaru automobila marki Golf i Peugeot.

Kćerka je od zadobijenih povreda preminula na licu mjesta, dok je majka preminula u sanitetskom vozilu na putu do bijeljinske bolnice.

Na terenu su bili i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina i pomogli su oko izvlačenja tijela nesretnih žena iz automobila.

Mile Spasojević, starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina kaže da je stanje na licu mjesta bilo jezivo, je su vatrogasci morali sjeći dijelove automobile da bi vozača Peugeota, D.K. koja je preminula za volanom, mogli izvući iz vozila, kao i njenu teško povrijeđenu majku.

Bojana Lazarević, dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini, potvrdila je da su u ovoj nesreći poginule majka i njena kćerka, koja je bila za volanom Peugeota, te da će više detalja o uzrocima koji su doveli do ove teške saobraćajne nesreće biti poznato nakon što se izvrši obdukcija tijela nesretnih žena.

Kako javlja “Avazov” reporter, smrskani Peugeot dovezen je maloprije ispred policijske stanice u Bijeljini.

IZVOR: AVAZ

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -