Utorak, 18 Juna, 2024
HomeMuzikaAleksandra Prijović oduševila Zadar rasprodanim koncertom

Aleksandra Prijović oduševila Zadar rasprodanim koncertom

Regionalna zvijezda, Aleksandra Prijović, oduševila je prepunu dvoranu Krešimir Ćosić u Zadru svojim 40. po redu rasprodanim koncertom u sklopu turneje “Od istoka do zapada”. Ulaznice za ovaj koncert su planule sedmicama unaprijed, što svjedoči o popularnosti ove talentirane pjevačice.

Aleksandra je tokom koncerta izvela svoje najveće hitove poput “Za nas kasno je”, “Testament”, “Ja sam odlično” i “Totalna anestezija”. Oduševljenja je bilo na sve strane, a publika je pjevala uglas sa Aleksandrom, čineći je najsretnijom osobom na svijetu.

Ovaj koncert je samo jedan u nizu jer je Aleksandra Prijović od decembra prošle godine do danas održala ukupno 17 rasprodanih koncerata širom Hrvatske. Između ostalih, nastupala je i u zagrebačkoj Areni, Rijeci, Osijeku i Varaždinu.

Gost iznenađenja na koncertu bio je popularni reper Nucci, sa kojim je Aleksandra otpjevala njegov hit “Đerdan”. Također, iznenađenje za samu Aleksandru priredio je njen kolega, Aleksandar Cvetković, frontmen Tropico benda, sa kojim je izvela njihovu zajedničku pjesmu “Zauvek tvoj”.

Njeni najvjerniji fanovi su također imali priliku da se pridruže Aleksandri na bini i zajedno s njom uživaju u vrhunskom spektaklu. Nakon trosatnog koncerta, Aleksandra se zahvalila obožavateljima i obećala da će se opet vidjeti u Zadru.

Aleksandra je i dalje nevjerojatno zahvalna na svim uspjesima koje je ostvarila i osjeća se sretnom što je imala priliku nastupiti u Zadru. Ova turneja i ovaj koncert su za nju ostvarenje sna, a veliki je uspjeh da joj je ovaj koncert bio četrdeseti u regiji.

Hvala Aleksandri Prijović na fenomenalnom koncertu i nevjerojatnoj energiji koju je podijelila s publikom. Sigurni smo da će ovaj događaj dugo ostati u sjećanju svim prisutnim fanovima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -