Petak, 4 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHIzrael planira odgovor na iranske napade: Dramatična situacija u regionu

Izrael planira odgovor na iranske napade: Dramatična situacija u regionu

Globalna sigurnost na kocki

U najnovijem izdanju “Dnevnog avaza”, najprodavanijeg dnevnog lista u Bosni i Hercegovini, analizira se mogućnost izraelske osvete na nedavne napade Irana. Izrael i SAD koordiniraju svoje poteze kako bi odgovorili na napetost u regionu.

Razgovori sa političarima

Čitaoci mogu pročitati intervjue s predsjedavajućom Vijeća ministara BiH, Borjanom Krišto, te državnim ministrom Edinom Forto. Ove izjave daju uvid u trenutnu političku situaciju i izazove s kojima se suočava zemlja.

Filtriranje lokalnih problema

U članku je istaknuta priča o pedofilu iz Zenice, koji je osuđen na 18 godina zatvora. Također, načelnik Ilidže, Nermin Muzur, govori o mjerama protiv divlje gradnje u toj općini.

Ekonomija i društvo

Šefovi klubova SDP-a i DF-a u Starom Gradu, Muamer Mekić i Vedad Deljković, diskutovali su o planovima u toj općini. Također, pitanje zaključavanja cijena izaziva raspravu o potrebnim promjenama u ekonomiji.

Kultura i zabava

Mirza Skenderagić iz “Dnevnog avaza” ispituje utjecaj MESS festivala, dok se novi imunizacijski program u FBiH objašnjava građanima.

Politički izazovi

Na izbornim stranicama, čitajte razgovor s kandidatom za načelnika Novog Sarajeva, Nedžadom Koldžom. Ove informacije pružaju uvid u predstojeće političke izazove.

Ne propustite prilog “TV Extra” koji donosi ekskluzivne sadržaje, uključujući intervju s misicom Enom Adrović. Sportski novinari analiziraju sastav njemačke reprezentacije koja dolazi na Bilino Polje.

Danas možete kupiti svoj primjerak “Dnevnog avaza” na kioscima širom BiH. Digitalnu verziju možete pronaći na: linku.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -