Petak, 20 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHNapad na Maloljetnike u Mostaru: Policija Uhitila Istražne Osobe

Napad na Maloljetnike u Mostaru: Policija Uhitila Istražne Osobe

Incident u naselju Potoci

U srijedu ujutro, u 6.30 sati, M. T., otac malodobnog A. T., prijavio je Policijskoj stanici Mostar Sjever napad na svog sina i njegove prijatelje. Incident se dogodio u naselju Potoci, kada su trojica maloljetnika zatečeni u društvu napadača.

Pojava nepoznatih napadača

A. T. (2008.), uz svoje prijatelje A. B. (2006.) i D. G. (2011.), napadnuti su od strane nepoznatih muških osoba koje su se nalazile u vozilu marke „VW Golf“. Ova situacija uzrokovala je zabrinutost roditelja i lokalne zajednice.

Policijski odgovor i hapšenje

Djelatnici policije odmah su reagirali. Operativnim radom na terenu, pronašli su navedeno vozilo. Vozač, koji je pokušao pobjeći, izgubio je kontrolu nad automobilom, sletio s ceste i udario u zid.

Pronađena oprema u vozilu

U vozilu su se nalazile i druge osobe: M. H. (1999.), M. E. (2011.), A. J. (2006.), T. B. (2005.) i K. B. (2007.). Policija je prilikom pretrage automobila pronašla teleskopske palice i maskirne potkape, što ukazuje na ozbiljnost situacije.

Mjere i radnje policije

MUP Hercegovačko-neretvanske županije potvrdio je da su poduzete sve potrebne mjere i radnje kako bi se istražila ova prijetnja sigurnosti mladih. Policija poziva svjedoke da se jave s informacijama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -