Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaHaris Džinović otkriva razloge razvoda i spremnost za novu ljubav

Haris Džinović otkriva razloge razvoda i spremnost za novu ljubav

Folk pjevač Haris Džinović nedavno je prošao kroz težak period. Nakon 22 godine braka, razveo se od supruge Meline Džinović. Prema medijskim izvorima, Melina je trenutno u vezi s biznismenom. S druge strane, Haris ističe da je spreman za novu ljubav i nove izazove u životu.

Život s djecom nakon razvoda

Nakon razvoda, djeca Kan i Đina ostali su da žive sa ocem u vili na Senjaku. Haris, poznat po otvorenom odnosu sa sinom, često ga savjetuje o ljubavnim pitanjima. U jednom trenutku, pjevač je rekao Kanu: „Ako izlaziš navečer, djevojke su ti zauzete.” Ove riječi su postale tema razgovora između njih.

Spremnost za novu vezu

U svojim izjavama, Haris otvoreno priznaje da traži emotivnu partnericu. On se osjeća emocionalno dostupnim i spremnim za nove početke. Haris navodi: „Ja sam sada slobodan muškarac.” Njegovi zahtjevi za novu partnericu ostaju nejasni, ali očito je da želi nekoga ko će mu pružiti emocionalnu podršku.

Razvod je samo jedan dio života, a Haris Džinović dokaže da je spreman krenuti naprijed. Njegov opušteno i šaljiv način komunikacije s djecom i dalje ostaje izvor inspiracije za mnoge.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -