Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaRod Stjuart otkazao koncert zbog zdravstvenih problema: Emotivna poruka fanovima

Rod Stjuart otkazao koncert zbog zdravstvenih problema: Emotivna poruka fanovima

Rod Stjuart, legendarni rok pjevač, otkazao je svoj nastup u Las Vegasu nekoliko sati prije zakazanog koncerta. Ova odluka došla je uslijed novih zdravstvenih poteškoća koje su ga zadesile.

Emotivna poruka fanovima

U emotivnoj poruci, Stjuart se izvinio svojim fanovima. Rekao je: “Većina ljudi može da radi sa upalom grla, ali ja očigledno ne. Apsolutno sam iscrpljen.” Pjevač je izrazio duboko žaljenje zbog neugodnosti koju je otkazivanje koncerta uzrokovalo.

Planovi za budućnost

Stjuart je dodao da se radovao koncertu i naglasio: “Srećom, vraćamo se 2025. i nadam se da ćemo vas sve vidjeti tamo.” Ova izjava pruža nadu fanovima koji ga podržavaju tokom njegovih zdravstvenih izazova.

Bitka za zdravlje

Tokom godina, Rod Stjuart se suočavao s ozbiljnim zdravstvenim problemima. Godine 2019. otkrio je da se tri godine borio protiv raka prostate i konačno je dobio potvrdu da je izliječen. Takođe, 2000. godine, dijagnosticiran mu je rak štitne žlijezde, što je rezultiralo operacijom.

Strah od smrti

Pjesnik je nedavno priznao da se suočava sa strahom od smrti dok se približava svom 80. rođendanu. Ipak, ostaje odlučan da uživa u preostalim godinama. “Svjesan sam da su mi dani odbrojani, ali nemam straha,” izjavljuje Stjuart, pokazujući svoju snagom i hrabrošću.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -