Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHPredsjednik nezavisnog pokreta "Svojim putem" Igor Radojičić predstavio program i najbliže saradnike

Predsjednik nezavisnog pokreta “Svojim putem” Igor Radojičić predstavio program i najbliže saradnike

Predsjednik nezavisnog pokreta “Svojim putem”, Igor Radojičić, održao je konferenciju za novinare u Banjoj Luci, na kojoj je predstavio svoj program i najbliže saradnike. Radojičić je naglasio da su spremni za učešće na lokalnim izborima i da će se pridržavati pravila Centralne izborne komisije BiH.

“Naš pokret se pojavio kao alternativa na političkoj sceni Republike Srpske, koja se pretvorila u rijaliti. Želimo ponuditi sistematičan pristup i odgovore na političke izazove”, izjavio je Radojičić.

Dodao je da planiraju prijaviti svoje kandidate za gradonačelnike u Banjoj Luci i Prijedoru, te da istraživanja pokazuju da imaju značajnu podršku građana.

“Naša politička partija okuplja ljude različitih uvjerenja, čak i anarhiste. Ne vjerujemo da sve treba biti smješteno u dvije postojeće kutije vlasti i opozicije”, istakao je Radojičić.

Na konferenciji su govorili i dva potpredsjednika “Svojim putem”, Milan Grubor i Radenko Banović. Grubor je najavio da će građanima biti ponuđen novi koncept, koji se fokusira na zdravu ishranu i zdrav život. Banović je naglasio da su dobrodošli svi nezavisni i slobodni ljudi, koji mogu ponuditi kvalitetna rješenja za društvene probleme.

Predstojeći lokalni izbori u Republici Srpskoj bit će prava prilika za nezavisni pokret “Svojim putem” da se pokaže kao ozbiljna politička opcija i ponudi alternativu postojećem političkom životu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -