K1 GLORY COLLISION 2

(VIDEO) Verhoeven u meč desetljeća ulazi znatno teži od Harija

Rico Verhoeven i Badr Hari izvagani su pred svoj sutrašnji meč koji je s razlogom nazvan mečem desetljeća i najvećim mečem koji kickboxing trenutno može ponuditi. Za razliku od susreta prije tri godine, Verhoeven je nešto teži, a Hari poprilično lakši, što stvara razliku između njih dvojice od preko sedam kilograma.

Sudionici glavne borbe Glory Collision 2 priredbe naoko izgledaju sjajno i prema svemu sudeći trebali bi biti spremni za maksimalno dogovorenih pet rundi. Meč je to koji intrigira sve fanove borilačkog sporta, a atmosfera u dvorani kakvu su napravili Harijevi navijači dokaz je da isti jedva čekaju njegov povratak i priliku da se potvrdi ono što od prošlog meča ponavljaju. Da je Hari prije tri godine imao Rica “na pladnju”, ali da je ozljeda ruke sve poremetila.

Marokanac je kao izazivač prvi izašao na vaganje, gdje mu je skala pokazala 110.9 kilograma. To je dva i pol kilograma manje nego što je imao za prvi meč protiv Verhoevena, održan u prosincu 2016. godine. No, isto tako vrijedi spomenuti kako je poprilično teži nego u svom povratničkom meču, koji je u ožujku prošle godine odradio protiv Hesdyja Gergesa. Bilo je to njegov prvi meč nakon izlaska iz zatvora, a u ringu je tada imao tek 102 kilograma. No, pogled na njegov Instagram bio je dovoljan da se zaključi kako je “Golden Boy” nabacio masu i nju jako dobro rasporedio.

Verhoeven je s ovom težinom na dva kilograma više nego što je imao kad se prvi put susreo s Marokancem. Osim toga, ovo je gotovo ista težina s kakvom je došao na svoja dva posljednja meča, što bi dalo zaključiti kako nije ništa posebno prilagođavao Hariju u tom aspektu pripreme za borbu.

Cijelo vaganje za sutrašnji spektakl pogledajte ispod teksta!