Subota, 13 Aprila, 2024
HomeAktuelnoUbica iz Mladenovca tokom bjekstva oteo taksistu, prijetio mu bombom

Ubica iz Mladenovca tokom bjekstva oteo taksistu, prijetio mu bombom

Muškarac koji je bio sa Urošem Blažićem koji je sinoć ubio osam osoba, a ranio 13 je taksista kojeg je sinoć masovni ubica oteo i natjerao da ga vozi tokom bjekstva.

Prema dostupnim informacijama , Blažić je taksisti prijetio bombom i natjerao ga da vozi tokom bjekstva, sve do mjesta Vinjište kod Kragujevca, saznaje “Blic”.

Podsjetimo, Uroš je svojoj krvavi pohod počeo u Orašju kada je izašao iz kola i ispalio rafal oko grupe ljudi koja je sjedila oko logorske vatre na pikniku. Zatim je nastavio krvavi pir i došao do pozicije koja je udaljena nekoliko kilometara dalje i izašao iz kola i pucao u četiri osobe koje su namještale kapiju na dvorištu.

Potom je opet sjeo u kola i odvezao se ka centru sela Dubona i opet pucao, gdje je ubio dvije osobe, policajca koji nije bio na dužnosti i njegovu sestru. Ubica je zatim pobjegao i za njim je tragalo više od 600 pripadnika MUP-a.

Poznato je da je u vikendici koju koristi ubica pronađena veća količina oružja i municije i sve je to zaplijenjeno. Policija je u svim ulicama i sokacima na ovom području.

Masovni ubica uhapšen je nakon osam sati potrage u Kragujevcu.

Pratite nas na Facebook akter.ba – Ubica iz Mladenovca tokom bjekstva oteo taksistu, prijetio mu bombom

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -