Subota, 13 Aprila, 2024
HomeAktuelnoTonči Huljić: Petar Grašo je loš primjer za sve muževe

Tonči Huljić: Petar Grašo je loš primjer za sve muževe

Hrvatski muzičar Tonči Huljić nedavno je u jednom intervjuu progovorio o svom odnosu s njegovom kćerkom Hanom i zetom Petrom Grašom.

U interrvjuu za In Magazin, gdje je Tonči Huljić predstavljao svoju novu pjesmu “Žvaka”, osim o svojoj muzičkoj karijeri, pričao je i o svom odnosu s kćerkom Hanom i zetom Petrom Grašom.

“Trenutno sam ponosan i čak i malo zabrinut kakva je Hana mama, jer pretvoriti se iz djevojčice u brižnu majku koju mi sprječavamo da je kćerka ‘ne pojede cijelu'”, istakao je Huljić, rekavši da je Hana htjela biti majka.

Razgovor s Tončijem Huljićem

Tonči Huljić i Madre Badessa imaju novi hit zanimljivog naziva “Žvaka”. Zbog čega se odlučio na ovakvu pjesmu, kakvoj se vrsti glazbe želi više posvetiti te pokazuje li unuka Alba već sad zanimanje za glazbu otkriva naš Hrvoje Krolo. ?Posted by IN MAGAZIN on Tuesday, April 18, 2023

Također, novinar je Tončiju pitanje i o tome savjetuje li svog zeta Petra Grašu. On je odgovorio da nema gore stvari kada se djed i baka previše ‘petljaju’ u odgoju djeteta.

“On je loš primjer za sve muževe. On je toliko brilijantan u kući. Svi prijatelji koje sam doveo tamo, a koji su došli sa ženama, rekli su ‘Nemoj nas više zvat kod njega, ne mogu ovo da gledaju’. Čovjek je stvarno nevjerovatan kuhar. Tako da mu ja nemam šta dijeliti savjete”, rekao je Tonči Huljić.

Huljić je naveo da se sada posvećuje samo instrumentalnoj karijeri, jer se zasitio pop pjesama, a i uživa u tome što je postao djed. Za unuku Albu rekao je da je energična, zahtjevna i vrlo muzikalna beba.

Pratite nas na Facebook akter.ba – Tonči Huljić: Petar Grašo je loš primjer za sve muževe

Pročitajte i ovo: Vjenčanje zakazano: Ženi se Petar Grašo

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -