PRIJATELJSKA PORUKA

Ti si dobra osoba brate, uradit ću sve za tebe: Rođendanska poruka Eto'a…

Bivši nogometaš Barcelone i reprezentacije Kameruna Samuel Eto'o čestitao je rođendan bivšem saigraču iz katalonskog tima - Ronaldinhu.

Brazilac se nalazi u paragvajskom zatvoru u Asuncionu nakon što je navodno koristio lažni pasoš kako bi ušao u ovu južnoameričku državu.

“Zdravo brate. Nemam riječi brate. Ne znam šta da kažem, razgovaramo da vidimo kako te možemo ohrabriti. Ti si moj brat, moj prijatelj. Ne mogu ni zamisliti kroz šta trenutno prolaziš. Mogu te samo zamoliti da imaš snage i mnogo se moliti”, rekao je Eto'o i dodao:

“Nadam se da će sve ovo biti riješeno uskoro, jer ti si iskreno, dobra osoba i dobar prijatelj. Tvoj ‘crnac’ te voli mnogo i možeš računati na mene za sve što ti je potrebno. Što mogu uraditi, ja ću uraditi. A ono što ne budem mogao, za to ću tražiti uslugu od prijatelja”, rekao je Eto'o.

Eto'o i Ronaldinho osvojili su s Barcelonom dvije titule prvaka Španije, kao i Ligu prvaka 2006. godine. Eto'o je nakon odlaska Brazilca uspio osvojiti još jedno prvenstvo i još jednu Ligu prvaka s Barcelonom.