Tara Tara Thaller za "Avaz": Farisa i mene spojila je sudbina

Tara Thaller za “Avaz”: Farisa i mene spojila je sudbina

Mi smo jedno u drugom pronašli najboljeg prijatelja

Mlada hrvatska glumica Tara Thaller (24), poznata po ulozi u popularnoj seriji “Uspjeh” bh. oskarovca Danisa Tanovića, udala se za Farisa Pinju (22), muzičara i glumca iz Visokog.

U krugu porodice

– Vjenčali smo se u Zagrebu, u krugu porodice i prijatelja, nastavljamo proslavu u Bosni i Hercegovini uskoro. Presretni smo i ovo je samo “cherry on top” naše ljubavi – rekla nam je Thaller.

Par se upoznao prije nekoliko godina na Sarajevo Film Festivalu, a druženje su nastavili na Akademiji scenskih umjetnosti (ASU) u bh. prijestonici, koju je Tara, također, upisala. Glumica priznaje da su zajedničkim snagama ispisali najljepši datum ljubavi, koji su obilježili na svoj način.

– Valjda kao i svaka mladenka, tražila sam haljinu koja je, kako kažu, sašivena prema meni. Kako nisam imala veliko, tradicionalno vjenčanje, htjela sam decentniju, jednostavniju varijantu. Najljepši trenutak bila je sama ceremonija, koja je izuzetno lijepo vođena, oboje smo bili emotivni. Nemoguće je izdvojiti jedan trenutak.

Mogu reći da me sve veoma veselilo i bilo je uzbudljivo pripremati se za taj dan. Tortu je radila moja sestra, ja sam pomagala, dekoracije brat i prijateljica, hranu svi i svatko, sve u svemu, jedan zajednički poduhvat koji odražava ljubav – priznala nam je glumica.

IZVOR: AVAZ