Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
HomeShowbizzSvećenik iz Kaštela kritikuje pobačaj, Severina reaguje na njegov video

Svećenik iz Kaštela kritikuje pobačaj, Severina reaguje na njegov video

Svećenik iz Kaštela izazvao je polemike nakon što je objavio video u kojem govori o štetnosti pobačaja za žene. Sveštenik, čija se video poruka proširila društvenim mrežama, tvrdi da je pobačaj “ne samo veliko zlo već i jako šteti ženama koje se na njega odluče”. Ovakve izjave su izazvale kontroverze u javnosti i pokrenule raspravu o pravima žena na izbor.

Pored toga, popularna pjevačica Severina podijelila je Instagram story u kojem je kritikovala svećenika. U komentaru na video, ona je napisala: “Žena od skandala, taman se oporavila od jahte, kad evo je opet.” Između njih dvoje su se razmijenili još nekoliko videa, u kojima je svećenik izrazio ljubav prema Severini i rekao da se moli za nju.

Međutim, spor između njih je eskalirao kada je Severina podijelila story jedne nepoznate osobe koja je objavila video svećenika uz pogrdne riječi. Severina je izrezala ime i prezime osobe kako ne bi bilo vidljivo, ali je ipak objavila to kao da je to svećenikov story. Ova situacija je izazvala negativne reakcije javnosti, a svećenik je istakao da on nije objavio taj video i da to nisu njegove riječi.

Ova priča je izazvala veliku pažnju medija i korisnika društvenih mreža. Rasprave o pobačaju, pravima žena i slobodi izražavanja su se ponovo pokrenule, dok su mnogi podržali Severinu u njenoj reakciji.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -