Subota, 24 Februara, 2024
HomeNaslovnaSTIPPL - putni pomoćnik koji pomaže planirati putovanja

STIPPL – putni pomoćnik koji pomaže planirati putovanja

Organiziranje putovanja itekako može biti stresno, no uz pomoć aplikacija koje se postavljaju kao pametni putni pomoćnici koji će dobro doći pri planiranju, a onda i tijekom samoga putovanja, sve može biti daleko bezbolnije. Stippl je upravo jedna takva aplikacija koja želi iskustvo putovanja učiniti što ugodnijim, kako za pojedince, tako za čitave obitelji i skupine prijatelja.

Naime, pomaže planirati savršeno putovanje pri čemu je sve jednostavno podesiti i koristiti; mogu se dodati razna odredišta, odrediti gdje će se noćiti (podržava poznate platforme kao što su Booking, Airbnb, Hostelworld), pronaći aktivnosti koje vrijedi raditi jednom kada se stigne na cilj svojega putovanja, a tu je i pomoć oko organizacije prijevoza.

Zgodno je i to što je pri planiranju moguće mjesta koja se želi posjetiti označiti na mapi koje se onda mogu podijeliti s prijateljima ili obitelji, a korisno što je moguće i relativno precizno odrediti budžet putovanja i tako na vrijeme planirati moguće troškove te ih tijekom putovanja podijeliti sa svojim suputnicima.

Stippl se može koristiti i za inspiraciju te pregledavati brojne svjetske destinacije, a onda se poslužiti dostupnim vodičima te brojnim drugim korisnim informacijama. Štoviše, svatko tko to želi može doprinijeti aplikaciji i drugima te postati putni vodič koji će svoj sadržaj i iskustvo putovanja promovirati kroz samu aplikaciju.

Drugim riječima, oni koji traže solidnu aplikaciju koja će pametni telefon pretvoriti u korisnog putnog pomoćnika, svakako bi trebali provjeriti što im Stippl može ponuditi. Da bi stvar bila još bolja, aplikacija je besplatna.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -