Stigao je novi hit: Pogledajte videospot Adnana Jakupovića za pjesmu „Berdaš“

Novi singl Adnana Jakupovića

1
183

Nakon duže pauze ponovo na sceni ćemo gledati Adnana Jakupovića! Svoju vjernu publiku obradovao je novim singlom koji izlazi u sklopu projekta „Zajedno“.

Život je prolazan i to svi znamo, ali se često ne ponašamo kao da smo svjesni te činjenice u svakom momentu. Baš zbog toga neke stvari koje silno želimo, odgađamo misleći da imamo još vremena. Istina je da nećemo svi umrijeti kada proživimo život i upravo je to srž Adnanove pjesme. Jakupovića

Svoje misli na papir zapisala je Indira Gerina, koja je zaslužna za ovaj predivni tekst. Muziku potpisuje Šuki Planjanin, a za aranžman su još jednom zaslužni Arel Češljar i Meho Radoović.

Život te ne pita možeš li dalje, niti ti nudi pauzu i reprizu. On jednostavno ide i teče, ne zaustavljajući se niti jednog trenutka.

U sklopu projekta „Zajedno“ snimili smo još jedan hit. Adnanov „Berdaš“ bit će pun pogodak za publiku. Žao nam je što ste morali ovoliko čekati na Adnanov novi muzički istup, ali nadamo se da će vrijediti – izjavio je direktor Hayat Produkcije Ahmed Švrakić.

Legendarni pjevač i vlasnik velikog broja hitova za singl „Berdaš“ upriličio je i adekvatan spot koji je nastao pod redateljskom palicom Anisa Mujanovića.

„Živi svaki dan k'o posljednji“ poručio vam je Jakupović, a vi singl poslušajte u nastavku.

HP Show u fokus će staviti projekat “Zajedno”. Našu muzičku scenu obogatit će nova djela koja izlaze iz našeg studija. U skopu ovog projekta imamo 23 izvođača i isti broj autora. Tu su se pronašla velika imena bh. estrade, kao i svi članovi Hayat Produkcije. Svjesni smo da je svima opala motivacija, ali mi smo tu za je damo i zadržimo.  Nismo dozvolili da estrada ostane oštećena, te smo, kako smo i radili u ovim pandemijskim danima, nastavili da stvaramo nova djela.

U jednom dijelu emisije direktor Hayat Produkcije, Ahmed Švrakić otkrit će vam kako stvari u našoj produkciji fuknkcionišu, te šta se to krije iza projekta. U studiju će se pridružiti Mensura Bajraktarević, Nardin Mašić i Nihad Voloder Nodivo. Oni su autori koji su podržali projekat “Zajedno” i čije će numere uskoro ugledati svjetlost dana.

1 COMMENT

Comments are closed.