Petak, 24 Maja, 2024
HomeVijestiPolitikaStanivuković: Ovo je još jedna laž i prevara Dodika

Stanivuković: Ovo je još jedna laž i prevara Dodika

Vitalni nacionalni interes Milorada Dodika su pare i to u kešu, rekao je Stanivuković

-Vitalni nacionalni interes Milorada Dodika su samo pare, ostalo je sve laž i prevara, kazao je u izjavi BN TV zastupnik PDP-a u Narodnoj skupštini RS-a Draško Stanivuković.

-Vitalni nacionalni interes Milorada Dodika su pare i to u kešu. Za Dodika vitalni nacionalni interes je Prointer, Grand trade, Agape, voćnjaci, preduzeća prijatelja i kumova… To su za njega vitalni nacionalni interesi. Ostalo je sve laž i prevara – kazao je Stanivuković, objašnavajući zbog čega sutra neće podržati Dodikovu odluku da je izgradnja Pelješkog mosta vitalni nacionalni interes RS-a.

Iako je šef zastupničkog kluba PDP Perica Bundalo danas rekao da će ova stranka sutra u NSRS-u podržati izjavu predsjedavaćeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika kada je riječ o zaštiti vitalnog interesa RS-a, Stanivuković kaže da neće podržati ovu odluku jer je u pitanju obična prevara Milorada Dodika.

Stanivuković je rekao da je ovo još jedna predstava u Narodnoj skupštini u kojoj igra Dodik zajedno sa Draganom Čovićem.

Kako BN TV saznaje, ni Jelena Trivić, zastupnica PDP-a u NSRS-u, neće glasati za Dodikovu izjavu da izgradnja Pelješkog mosta ugrožava vitalni nacionalni interes RS-a.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -