Mesut Ozil Predsjednik Real Mdrida rekao Mesutu Ozilu

Predsjednik Real Madrida rekao je Mesutu Ozilu da je njegovu djevojku “provalio cijeli Inter”

Rekao Mesutu Ozilu istinu o djevojci ...

Najnoviji snimci koji su procurili od predsjednika Real Madrida Florentina Pereza otkrili su razgovor u kojem je pionir Evropske superlige ispričao anegdotu u vezi s bivšom zvijezdom Los Blancosa Mesutom Ozilom i bivšom djevojkom.

Snimke su stare nekoliko godina, a Perez je u badmouthu vidio brojna imena iz istorije svog kluba, poput legendi Ikera Casillasa i Raula, koje je nazvao “dvije najveće prevare Real Madrida” .

A sada je na redu napadački vezni igrač Ozil, koji trenutno igra u Fenerbahceu.

Početkom 2010-ih, nakon impresivne kampanje Svjetskog kupa s Njemačkom u Južnoj Africi, 32-godišnjak se uputio na Bernabeu, gdje je uzde preuzeo nedavni pobjednik u trostrukim udarcima s Interom Milanom Mourinhoom.

U najnovijem curenju podataka, Perez rasvjetljava dio njegovog procesa adaptacije. Objašnjavajući da je “ovdje došao u dobi od 21 godine” kao “Turčin treće generacije, a zatim otkrio Madrid” .

“Nije bilo ničega – nijednog Turčina, k …., treće generacije ili djevojke,”  čini se da danas.

“Otpratio je djevojku i promijenio način života, zaljubivši se u italijanskog modela iz Milana. Imao je privatni avion, pa bi odletio tamo, imao seks i vratio se.”

Prema Perezu, nakon što je jednog dana Mourinha išao na živce, Portugalac ga je oborio rekavši: “Hej, Ozile, idiote – da ti kažem nešto kao da sam ti otac, jer ova djevojka s kojom  izlaziš se j….. sa svima u Interu i Milanu, uključujući trenersko osoblje obje ekipe. “

“[Ozil] ju je na kraju napustio”, završava Perez.

Kao dio iste serije curenja, 74-godišnjak je također ubacio bivšeg španskog veznjaka Gutija, kojeg je nazvao “moronom, svojim najgorim neprijateljem”.

“On je krigla, poput koze” , dodao je trostrukom pobjedniku Lige prvaka, koji je odigrao 542 utakmice kao čovjek iz jednog kluba. 

Govoreći o eri Galaktikosa, iskopao je bivšeg Barcelonu Luisa Figa, kao i trenutnog menadžera rezervnog tima Real Madrida Raula.

“Luis Figo je onaj koji naljuti svlačionicu. Bio je prokleti sin, poput Raula”,  rekao je Perez.

“Dva loša jajeta bila su Figo i Raul. Najbolji je bilo Zinedine Zidane, bez sumnje.”