Porodica traga za 77-godišnjim Miletom Kneževićem iz Drvara

Porodica Miće Kneževića (77) iz Drvara moli sve koji imaju bilo kakve informacije gdje bi se mogao nalaziti ili se žele uključiti u akciju traženja da im se jave na broj 065 036 353 ili policiji na broj 122.

0
135

Knežević je posljednji put viđen 5. jula 2019. godine na području Livna u krugu carine, a snimile su ga nadzorne kamere u popodnevnim satima. Od tada do danas potraga za starcem je bez rezultata.

Porodica nestalog u saradnji sa policijom i dalje pretražuje šire područje grada i moli sve koji imaju informacije da im se jave.

I dalje traje potraga za nestalim Mićom Kneževićem

Potraga za nestalim 77-godišnjim Mićom Kneževićem iz Drvara, koji je posljednji put viđen na području Livna u krugu carine na nadzornim kamerama 5.7. u popodnevnim satima, još uvijek je bez rezultata. Obitelj nestalog u suradnji s policijom i dalje pretražuje šire područje grada i moli sve ukoliko imaju informacije o nestalom 77godišnjem Mići Kneževiću ili se žele uključiti u akciju traženja da im se jave na broj 065 036 353 ili na broj policije 122. Na dan nestanka na sebi je imao tamno sive hlače, svjetlo zelenu kariranu košulju i crne cipele. Uz sebe nije imao dokumente ni novac.Obitelj zahvaljuje za svaku informaciju i pomoć svima.(Snimka nadzorne kamere 5.7.2019. na kojoj se vidi nestali Miće Knežević)

Posted by Radio Livno on Ponedjeljak, 15. July 2019.

Na dan nestanka Mićo je na sebi imao tamno sive hlače, svjetlo zelenu kariranu košulju i crne cipele. Uz sebe nije imao dokumente ni novac. 

Porodica Knežević zahvaljuje za svaku informaciju i pomoć.