Utorak, 27 Februara, 2024
HomeAktuelnoPolicija pretresla dilera: Pronašli marihuana i 1.170 KM

Policija pretresla dilera: Pronašli marihuana i 1.170 KM

Izvršena kriminalistička obrad Đ.K. iz Banja Luke

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, jučer su izvršili su kriminalističku obradu lica Đ.K. iz Banje Luke zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, saopćeno je iz PU Banja Luka.

Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, prilikom legitimisanja lica Đ.K. iz Banja Luke, pronašli su i oduzeli, dvije pvc vrećice u kojoj se nalazila upakovana zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 1,66 grama i 41,14 grama.

Također oduzeli su i jednu imroviziranu cigaretu tzv. džoint sa tragovima sagorijevanja u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na marihuanu ukupne bruto mase 0,57 grama, jednu aluminijumsku kutiju u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na marihuanu ukupne bruto mase 33,97 grama, digitalnu vagu i novac u različitim apoenima u iznosu od 1.170 KM.

IZVOR: AVAZ

- Advertisement -
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -