Novi detalji nesreće u kojoj je teško povrijeđen Srbijanski košarkaš

Kuzmić nije bio sam, a sudario se u svom skupocjenom automobilu pri povratku s jedne svadbe...

0
127
Foto: Blic/Nezavisne novine

Srpski košarkaški reprezentativac i član Crvene zvezde Ognjen Kuzmić(29) s prijateljem Bogdanom Ilićem vraćao se sa svadbe iz Prijedora i oko pet sati ujutro u nedjelju izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u BMW koji je dolazio iz suprotnog pravca. Od siline udara njegov Porsche je sletio s puta i prevrnuo se na krov, piše Kurir.

Podsjetimo, Kuzmić je teško ozlijeđen u nesreći koja se dogodila na putu Banja Luka – Prijedor u mjestu Ramići u Bosni i Hercegovini.BORI SE ZA ŽIVOTReprezentativac Srbije u komi nakon teške prometne nesreće

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je priopćenje u kojemu navode kako je Kuzmić pretrpio teške ozljede glave i prsnog koša. Zbog teških ozljeda, srpskog centra hitno prebacuju u Beograd kako bi mu se pružila adekvatna liječnička pomoć. 

Liječnik Vlada Đajić je za portal Gazeta rekao da se srpski reprezentativac trenutačno nalazi u komi. Helikopterom su ga prevezli u Beograd, gdje je zbrinut u Urgentnom centru. Njegovo su zdravstveno stanje došli provjeriti čelnici Crvene zvezde.

 – Kuzmić je u direktnom sudaru slomio donju i gornju vilicu i trenutačno je u komi. Nema hematoma na mozgu, ali su ozljede ozbiljne i zahtijevaju transport košarkaša u Beograd – rekao je liječnik.

Suvozač u drugom vozilu bio je prijedorski boksač, Dražan Janjanin:

– Taj automobil se odjednom stvorio iskred nas, ne znam ni kojom brzinom. Kum je bio priseban pa je pobjegao i udario u zaštitnu ogradu. Da nas je udario direktno, pitanje je da li bismo ostali živi, ovako nam je otkinuo zadnji kraj odnosno zadnji lijevi kotač i vrata su otkinuta, a taj auto je projurio još 200 metara dolje – rekao je Janjanin, a prenose Nezavisne novine.

Kuzmić se prije desetak dana vratio u Crvenu zvezdu nakon dvije sezone u Real Madridu. No nakon ove nesreće jako je upitno kad će moći ponovno na parket. U svakom slučaju, najvažnije je da se izvuče.