Utorak, 16 Jula, 2024
HomeVijestiBiHNenad Periš: Obaviješten sam da je stigla hrvatska policija, ja ne trebam...

Nenad Periš: Obaviješten sam da je stigla hrvatska policija, ja ne trebam sudjelovati na sastanku dvije policije

Istragu i dalje vodi MUP Srbije, a hrvatski tim pomaže im svojim znanjem i vještinama

Prošlo je 35 dana od nestanka 27-godišnjeg Splićanina Mateja Periša u Beogradu. U glavni grad Srbije ponovno su stigli predstavnici hrvatske policije, a sve ovo vrijeme u Beogradu je i Matejev otac, Nenad. On je za HRT-ov Dnevnik kazao da je istraga i dalje sveobuhvatna, kako u Beogradu, tako i u Hrvatskoj. 

Istragu i dalje vodi MUP Srbije, a hrvatski tim pomaže im svojim znanjem i vještinama. Matejev otac Nenad Periš kazao je kako nije bio pozvan na sastanak, jer su to ipak operativni sastanci dvije policije. 

– Obaviješten sam da su hrvatski predstavnici MUP-a došli u Srbiju i da će se sastati s djelatnicima MUP- a Srbije u smislu operativnih sastanaka. Ja mislim da i ne trebam na takvim sastancima sudjelovati – poručio je.

Periš je rekao da očekuje da ukoliko se nešto zaključi u smislu nedvojbenih činjenica da će biti obaviješten kao i do sada. Naglasio je da je istraga sveobuhvatna, kako u Beogradu, tako i u Hrvatskoj. Matejev otac istaknuo je kako postoje nedoumice oko snimki, jer su kamere dosta nejasne, ali i mobitela.

– One trebaju pokazati je li Matej bio sam na toj platformi i mobitel koji je davao signal putem. To su dvije izravne poveznice s Matejem. I to su dvije stvari koje su najvažnije u ovom trenutku – rekao je Periš za HRT-ov Dnevnik.

Istraga se i dalje nastavlja.

izvor: avaz

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -