Nedjelja, 19 Maja, 2024
HomePozitivnoBiznisNekada je bio beskućnik, a danas pravi milione: Otkrio je svijetu kako...

Nekada je bio beskućnik, a danas pravi milione: Otkrio je svijetu kako je uspio

Za njega odrastanje nije bilo lako. Kada je Vajt imao 15 godina, postao je beskućnik. Napustio školu u devetom razredu i samo je znao da čita

Nekada beskućnik, Erik Vajt, sada je vlasnik “Zideco Construction”, kompanije koja gradi prave male plaže u dvorištima milionera.

Za njega odrastanje nije bilo lako. Kada je Vajt imao 15 godina, postao je beskućnik. Napustio je školu u devetom razredu i samo je znao da čita.

U jednom intervjuu on je rekao kako jedva može da napiše svoje ime, a onda je pukim čudom našao posao i sve se preokrenulo.

Počeo je da radi za lokalnu građevinsku kompaniju, koja mu je dala priliku da vrati sve dugove.Onda se zaposlio kao mehaničar u “Fordovom” predstavništvu, ali je rekao da ne voli taj posao – i napustio ga.

Kako je Vajt bio izuzetno ambiciozan, nastavio je da radi sa raznim građevinskim kompanijama. Takođe je shvatio kako kompanije funkcionišu.

Njegova strast i radna etika bile su nevjerovatne. Na kraju je odlučio da pokrene sopstvenu kompaniju, biznis sa bazenima pod nazivom “Cool Pools”. Tada je došao Zideco Construction, kompanija koja pravi bazene tako da liče na male plaže. Voda je kristalno plava i imaju pijesak koji ih okružuje.

Svaki bazen je potpuno prilagodljiv i opremljen dodacima, uključujući otvorene kuhinje, ležaljke, kišobrane i mreže za odbojku.

Vajt od ovog biznisa svake godine zaradi milione, ali, koliko košta jedna konstrukcija?

– Prosječna cijena košta oko 40.000 dolara. Svaki ribnjak koji radimo prilagođen je za to područje i za kupca. To nije nešto što se može obaviti za jedan dan. Oni su pravi rad urađen s ljubavlju – kaže Vajt.

Njegova kompanija, takođe, radi i drenažu i nasipe za domove koji imaju mogućnost da budu poplavljeni.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -