Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
HomeVijestiBiHNakon zabrane ulaska u Srbiju, izbrisan Instagram profil Bube Korellija

Nakon zabrane ulaska u Srbiju, izbrisan Instagram profil Bube Korellija

Njegov kolega i prijatelj Jala Brat i dalje je aktivan na Instagramu

Nedavno je ugašen Instagram profil popularnog repera Bube Korellija. Imao je 500.000 pratilaca, a postoje špekulacije da je možda i on sam deaktivirao svoj profil.

Njegov kolega i prijatelj Jala Brat i dalje je aktivan na Instagramu.

Nakon skandala koji se desio u Nišu gdje su pripadnici njihovog tima sa bine bacili maloljetnog momka, a potom ga i tukli, otkazan im je i nastup na Music Weeku u Beogradu.

Ovaj događaj izazvao je i burne reakcije, a prije nego im je i zvanično zabranjen ulazak u Srbiju, na internetu je pokrenuta peticija. Nekoliko dana nakon incidenta oglasili su se Jala i Buba na svojim Instagram profilima.- Dragi moji, želim da se kratko osvrnem na događaj u Nišu. Ni moj kolega ni ja nismo bili prisutni na bini, što je javno potvrdio organizator. Bili smo na bekstejdžu i čekali svoj red. Jako mi je žao zbog nastale situacije i apsolutno osuđujem svaku vrstu nasilja – napisao je Korelli.

Podsjećamo, nakon skandala i nasilnog ponašanja, koncert Bube i Jale koji je bio najavljen za 13. avgust u Banjoj Luci je otkazan, jer su građani uputili niz primjedbi zbog tog koncerta.

Peticiju da se Bubi i Jali zabrani ulazak u Srbiju potpisalo je više od 50.000 ljudi.

IZVOR: AVAZ

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -